PxPlus training

U wilt uw software ombouwen naar een grafische applicatie en uw programmeurs hebben nog nooit met Nomads gewerkt?
Geen probleem, Astecom Business Software biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde ProvideX / PxPlus programmeur een PxPlus training aan.

Een leerplan voor iedereen

Alle trainingen bestaan uit een stuk theorie, met afgedrukt theoriemateriaal, en een praktijkgedeelte, bestaande uit verschillende lesgerelateerde opdrachten. Deze opdrachten worden aan het begin van elke training mondeling besproken, waarbij eventuele vraagstukken direct behandeld kunnen worden.

Wanneer een trainee een specifieke leerrichting wil, dan kan er in overleg met Astecom, een op maat gemaakte training worden samengesteld. In een op maat gemaakte training wordt er naartoe gewerkt dat de vooraf opgegeven gewenste doelen gerealiseerd worden.
Astecom biedt ook de mogelijkheid om trainingen te volgen voor door Astecom ontwikkelde standaardprogrammatuur.

Eén les duurt één dagdeel. Het aantal lessen hangt af van de gewenste lesstof. Astecom stelt zich flexibel op met betrekking tot de lestijden van de training. Deze kunnen naar keuze in de ochtend of in de middag plaatsvinden.
De trainingen worden gegeven op het kantoor van Astecom Business Software in Buren.

Kennisoverdracht is de sleutel tot succes

Het doel van de trainingen is om de kennis van bestaande ProvideX / PxPlus programmeurs uit te breiden maar ook om trainees te leren programmeren. Op deze manier kunnen we de PxPlus community versterken door de voordelen van PxPlus uit te lichten en kunnen we bedrijven de mogelijkheid bieden hun programmeurs bij te scholen. Hierdoor kunnen applicaties beter worden aangepast op de hedendaagse technologie en kan er gewerkt worden met de nieuwste technieken.
Op deze manier hebben we verschillende programmeurs mogen ontvangen die naar tevredenheid hun training succesvol hebben afgerond.

Mocht u geïnteresseerd zijn of een vraag hebben neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.