Webdevelopment

Weboplossingen op maat

Met de laatste internettechnieken ontwikkelen wij websites. Onze specialisatie ligt bij webshops en (web)apps. Tevens gebruiken we bestaande modules om tijd te besparen.

De perfecte website voor uw bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor een website vanaf het design tot de ontwikkeling. Een goed design dat authentiek is en naadloos bij uw huisstijl past.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Of u nu een website met veel verkeer of een kleine portfolio website heeft, bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en betrouwbare host!

previous arrow
next arrow
Slider

 

https://astecom.nl/wp-content/uploads/2018/05/community_header-300x200.png

 WEBDEVELOPMENT

PROCESAUTOMATISERING

Met procesautomatisering via het web kan er een efficiëntere bedrijfsvoering plaatsvinden. Door het automatiseren van informatiestromen worden dagelijkse handelingen bespaard. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Verschillende informatieprocessen koppelen
  • Automatisch rapporten uitdraaien van belangrijke gegevens
  • Importeren en exporteren van data

Benieuwd naar wat procesautomatisering voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

MAATWERK WEBSITES

Als u exact weet wat u wilt, maar er zijn geen standaard oplossingen of pakketten voor, dan is de beste keuze een website op maat. Wij ontwikkelen uw website op maat met de laatste internettechnieken. Voordat wij aan de slag gaan met uw website, gaan we samen met u uw wensen, behoeften en doelstellingen bespreken. Daar waar mogelijk gebruiken we bij het ontwikkelen van de website bestaande modules. Door het gebruik van bestaande modules is de ontwikkeltijd korter. Met een kortere ontwikkeltijd bespaart u onnodige kosten.

WEBSHOPS

Wist u dat 75% van de Nederlanders ook online aankopen doet? Daarom is het steeds meer van belang om naast offline ook online te verkopen. Dat kunnen wij realiseren in de vorm van een (mobiele) webshop. Uw offline inzet versterkt dan uw online verkopen en uw online inzet versterkt uw offline verkopen. Iedere webshop is verschillend van omvang.