Weboplossingen op maat
Met de laatste internettechnieken ontwikkelen wij websites.
Onze specialisatie ligt bij webshops en (web)apps.
Ook voor een eenvoudige bedrijfswebsite of blogpagina bent u bij ons aan het juiste adres.
Step 1
Step 2
Betrouwbaarheid en veiligheid
Of u nu een website met veel verkeer of een kleine portfolio website heeft, bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle en betrouwbare host!
Webdesign
Uw wensen qua vormgeving en stijl worden professioneel verwerkt binnen elke applicatie.
We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en de beste manieren om uw content over te brengen.
Slider

WEBDEVELOPMENT

PROCESAUTOMATISERING

Met procesautomatisering via het web kan er een efficiëntere bedrijfsvoering plaatsvinden. Door het automatiseren van informatiestromen worden dagelijkse handelingen bespaard. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Verschillende informatieprocessen koppelen
  • Automatisch rapporten uitdraaien van belangrijke gegevens
  • Importeren en exporteren van data

Benieuwd naar wat procesautomatisering voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

MAATWERK WEBSITES

Als u exact weet wat u wilt, maar er zijn geen standaard oplossingen of pakketten voor, dan is de beste keuze een website op maat. Wij ontwikkelen uw website op maat met de laatste internettechnieken. Voordat wij aan de slag gaan met uw website, gaan we samen met u uw wensen, behoeften en doelstellingen bespreken. Daar waar mogelijk gebruiken we bij het ontwikkelen van de website bestaande modules. Door het gebruik van bestaande modules is de ontwikkeltijd korter. Met een kortere ontwikkeltijd bespaart u onnodige kosten.

WEBSHOPS

Wist u dat 75% van de Nederlanders ook online aankopen doet? Daarom is het steeds meer van belang om naast offline ook online te verkopen. Dat kunnen wij realiseren in de vorm van een (mobiele) webshop. Uw offline inzet versterkt dan uw online verkopen en uw online inzet versterkt uw offline verkopen. Iedere webshop is verschillend van omvang.