U heeft een wat verouderde applicatie waarin voor u de functionaliteit zit die u wilt en u wilt deze applicatie een wat frisser uiterlijk geven. Dat is voor u het moment om na te denken over redesign.

We bieden meerdere mogelijkheden

  1. U heeft een applicatie die niet in PxPlus/ProvideX is gebouwd. Wij converteren uw gegevens uit uw applicatie naar PxPlus/ProvideX en bouwen in PxPlus een nieuwe applicatie met dezelfde functionaliteit als de oude applicatie.
  2. U heeft een karaktergebaseerde applicatie die in PxPlus is geschreven. Wij bouwen met behulp van de ontwikkeltool ‘Nomads’ een compleet nieuwe grafische applicatie met dezelfde functionaliteit als de oude applicatie.
  3. U heeft een grafische applicatie die in PxPlus is geschreven maar niet met ‘Nomads’ is gebouwd. Wij bouwen met behulp van de grafische ontwikkeltool ‘Nomads’ een compleet nieuwe applicatie met dezelfde functionaliteit als de oude applicatie.
  4. U heeft een grafische applicatie die in PxPlus met behulp van ‘Nomads’ is geschreven. Onze grafisch designer zorgt ervoor dat uw applicatie de uitstraling krijgt die hij verdient.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.