Redesign Gielissen Interiors, Exhibitions & Events webshop

Astecom Websites heeft kort geleden een redesign voor de webshop van Gielissen Interiors, Exhibitions & Events doorgevoerd.
Gielissen is in bijna 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top vijf van marktspelers in Europa. Ze ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. De werkzaamheden van Gielissen zijn erg divers: (maatwerk)interieurprojecten, ruimtelijke presentaties en de realisatie van evenementen en congressen.

Gielissen Stand Admin

Het door Astecom Business Software ontwikkelde GSA (Gielissen Stand Admin) softwarepakket is maatwerksoftware en biedt de mogelijkheid bestellingen te koppelen aan een klantenbestand. Binnen GSA is het mogelijk om beurzen aan te maken en van de juiste instellingen te voorzien, denk hierbij bijvoorbeeld aan de looptijden van de beurs, de artikelen die op de website moeten verschijnen en welke betaalmethodes er mogelijk zijn. Deze website wordt dynamisch gevuld aan de hand van de ingevoerde instellingen.
Per evenement/beurs is het mogelijk om een website in te stellen/aan te maken. Op deze website kunnen exposanten artikelen bestellen voor de beurs.

Geoptimaliseerde website

redesignAstecom Websites heeft de werking en het design van deze website sterk verbeterd. Gielissen heeft op dit moment drie omgevingen die door deze verbeteringen nu allen werken op dezelfde code. Dit zorgt ervoor dat updates makkelijker kunnen worden uitgevoerd.
Het ontwerp van de webshop is aangepast naar hedendaagse technieken en er is sterk rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid in de webshop. De vernieuwde website wordt nu ook beter getoond op een tablet en is er ook rekening gehouden met touchscreen functionaliteiten.
Het bestelproces heeft ook een metamorfose ondergaan in de vorm van een overzichtelijk stappenproces. Zo is de gebruiker er altijd van op de hoogte in welke stap van het orderproces hij zich bevindt. Na het afronden van het orderproces zal er een factuur in PDF vorm verstuurd worden.

Astecom Websites kijkt tevreden terug op het project en het eindresultaat. Door deze metamorfose is Gielissen verzekerd van een website die weer jaren de toon kan zetten.