Wat doen wij De mogelijkheden zijn eindeloos

Software op maat

U wilt de afhandeling van de processen binnen uw bedrijf veranderen, maar uw software is hier niet op berekend?

Astecom Business Software heeft meer dan 25 jaar ervaring met het maken van maatwerkapplicaties in ProvideX / PxPlus. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, wij bieden voor elke situatie een gepaste oplossing.
Ook is het mogelijk om uw huidige ProvideX / PxPlus applicaties door ons aan te laten passen.

We hebben een divers portfolio van succesvol afgeronde softwareprojecten die dagelijks gebruikt worden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Opleiding

U ontwikkelt software met PxPlus / Providex en u wilt uw medewerker(s) beter gebruik laten maken van de vele mogelijkheden die PxPlus / Providex u bieden. Dat is het moment waarop u uw medewerkers snel meer kennis wilt laten verwerven.

Astecom Business Software biedt u daarbij hulp met verschillende trainingstrajecten. Deze trainingstrajecten zijn opgezet voor zowel de beginnende als de gevorderde ProvideX / PxPlus programmeurs.

Omdat PxPlus / Providex niet in het reguliere leertraject wordt aangeboden is een van de leertrajecten die we u bieden het opleiden van uw beginnende werknemer. Wij leggen de basis voor een voor u waardevolle medewerker. Sinds 2006 is Astecom ook een gecertificeerd leerbedrijf en hebben meerdere studenten hun stage succesvol bij ons afgerond. Deze studenten maken ook gebruik van onze interne opleidingen.

Kant en klare oplossingen

U wilt geen maatwerksoftware en bent op zoek naar een standaard oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk. Daarvoor bieden wij u meerdere standaard softwarepakketten.

We hebben voor u een selectie gemaakt uit de modules die we aanbieden:

 • Finast financiële software voor uw boekhouding, meer informatie over onze financiele software vindt u op de website www.finast.nl
 • Projectadministratie beheer
 • Documentbeheer
 • Foutafhandeling module
 • Uren administratie
 • Logging van alle bestandsmutaties
 • Aanmaken van SEPA bestanden

Zoekt u een andere standaard oplossing, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Support

U wilt een debiteur toevoegen die automatisch geïncasseerd moet worden, maar u weet niet hoe?
Wanneer u hulp nodig heeft met onze software, dan staan onze deskundige medewerkers elke werkdag van 07:00 tot 18:00 uur voor u klaar.
Het is ook mogelijk om een SLA overeenkomst met ons vast te leggen.

Ook kunnen wij uw bestaande gegevens migreren naar uw nieuwe ProvideX / PxPlus applicatie en hebben we een luisterend oor voor aanpassingen binnen bestaande applicaties of voor ideeën voor nieuwe functionaliteiten.

Redesign

U heeft een wat verouderde applicatie waarin voor u de functionaliteit zit die u wilt en u wilt deze applicatie een wat frisser uiterlijk geven. Dat is voor u het moment om na te denken over redesign.

We bieden meerdere mogelijkheden

 1. U heeft een applicatie die niet in PxPlus/ProvideX is gebouwd. Wij converteren uw gegevens uit uw applicatie naar PxPlus/ProvideX en bouwen in PxPlus een nieuwe applicatie met dezelfde functionaliteit als de oude applicatie.
 2. U heeft een karaktergebaseerde applicatie die in PxPlus is geschreven. Wij bouwen met behulp van de ontwikkeltool ‘Nomads’ een compleet nieuwe grafische applicatie met dezelfde functionaliteit als de oude applicatie.
 3. U heeft een grafische applicatie die in PxPlus is geschreven maar niet met ‘Nomads’ is gebouwd. Wij bouwen met behulp van de grafische ontwikkeltool ‘Nomads’ een compleet nieuwe applicatie met dezelfde functionaliteit als de oude applicatie.
 4. U heeft een grafische applicatie die in PxPlus met behulp van ‘Nomads’ is geschreven. Onze grafisch designer zorgt ervoor dat uw applicatie de uitstraling krijgt die hij verdient.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Detachering

U wilt het automatiseren van uw bedrijfsprocessen intern uitvoeren en u heeft hiervoor onvoldoende capaciteit. Dat is het moment waarop een gedetacheerde medewerker voor u interessant wordt.

Astecom Business Software detacheert zijn medewerkers aan ondernemingen waarvan de afdeling maatwerksoftwareontwikkeling tijdelijk extra mankracht nodig heeft. U krijgt van ons medewerkers die binnen ons bedrijf zijn opgeleid en beschikken over een HBO werk- en denkniveau.

Indien we, om welke reden dan ook, niet in staat zijn een eigen medewerker voor uw specifieke situatie te detacheren dan selecteren we de juiste medewerker uit ons externe netwerk en detacheren die aan u.